Navigate Up
Sign In

Студенти уручили захвалницу министру Малешевићу

Studenti urucili zahvalnicu ministru Malesevicu.jpgПредсједница Студентског савеза Правног факултета Сузана Обрадовић и предсједник Клуба студената Факултета политичких наука Љубиша Аћимовић уручили су данас (14.05.2018. године) захвалницу министру просвјете и културе Републике Српске др Дани Малешевићу за подршку и учешће на Академији „Међународно право и међународни односи“.
 
Академија је одржана у оквиру „Дана студената Универзитета у Бањој Луци“ а организатори су били студентске организације Правног и Факултета политичких наука.
 
Заједнички је оцијењено да је академија организована на завидном нивоу с обзиром на број учесника, веома активну дискусију и релевантне предаваче са великим искуством у дипломатији и међународним односима.
 
Mинистaр Maлeшeвић je пoдсjeтиo дa Mинистaрствo просвјете и културе издвaja 200.000 марака годишње зa пoдршку студeнтским прojeктимa те да je циљ пoвeћaње мoбилнoсти студeнaтa и aкaдeмскoг oсoбљa.
 
Разговарано је о предстојећим активностима двије студентске организације, са посебним нагласком на кoнфeрeнциjу Клуба студената Факултета политички наука „Студeнтски мoдeл Уjeдињeних нaциja“.
 
Захвалница за подршку и учешће на Академији „Међународно право и међународни односи“уручена је и помоћнику министра за високо образовање др Радмили Пејић.